• Na de overwinning van vorige week op Honselersdijk (3-0) gaat het 1e elftal van Forum Sport proberen een vervolg te geven aan deze goede start.

  En dat zal een echte krachtmeting gaan worden want ode tegenstander van zaterdag, AFC,  heeft ook haar eerste wedstrijd gewonnen met 0-3 uit bij Valken 68 in Valkenburg ZH.

  Forum Sport zal het zaterdag, net zoals vorige week, moeten doen zonder een aantal vaste krachten vanwege blessures. De invallers van vorige week hebben gelukkig hun visitekaartje afgegeven dus onze trainer Dennis den Turk komt zeker met een goed elftal op de proppen.

  Van de kracht van AFC weten we nog niet veel. Vooraf werden ze door een aantal deskundigen getipt als kanshebber voor de titiel. We gaan het zien.

  Dat wil zeggen, de supporters van Forum Sport gaan het horen. Er zijn  zaterdag namelijk geen supporters van de uitspelende ploeg toegestaan op sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

  Ondergetekende zal samen met Andre Saurwalt het bestuur en de vereniging Forum Sport vertegenwoordigen.

  AFC is een oude vereniging. De club is in 1895 opgericht. Een echte Amsterdamse vereniging met een 1e elftal zondag dat  in de 2e divisie uitkomt en het vlaggenschip van de zaterdag in de 1e klasse A van West 1.

  Wij wensen uiteraard onze mannen veel succes. Heel vreemd dat er voor het eerst geen supporters bij een competitiewedstrijd aanwezig kunnen zijn. Ze gaan het “op afstand” volgen.

  Een primeur! Maar wel spijtig.

  De wedstrijd begint om 14.45 uur.

   

  Jean Nederlof