• Tijdens de Forum Sport dag op zaterdag 25 juni 2022 reikte loco-burgemeester Astrid van Eekelen namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke onderscheiding uit aan Jean Nederlof. Jean is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jean is al ontzettend lang verbonden aan de club. Eerst als speler in de jeugd bij DEVJO waar hij al snel actief werd als trainer, leider van vele jeugd- en seniorenelftallen en jeugdvoorzitter bij DEVJO dat na de fusie overging in Forum Sport. Daarnaast was Jean bestuurslid technische zaken en is hij voorzitter van Forum Sport geweest.

    Omdat Jean afscheid als voorzitter had genomen in de corona-tijd, riep de huidige voorzitter, Mark van den Honert, Jean afgelopen zaterdag op het podium om hem nog eens in het zonnetje te zetten. Om hem te bedanken voor alles wat hij voor de club heeft betekend en nog steeds betekent. In het bijzijn van zijn partner en familie. Totaal verrast was Jean toen vervolgens ook de loco-burgemeester het podium op werd geroepen. Trots als een pauw liep Jean de rest van de middag en avond rond met zijn welverdiende Koninklijke onderscheiding.

    Het bestuur feliciteert Jean van harte met zijn Koninklijke onderscheiding en hoopt nog vele jaren een beroep op hem te mogen doen.

    Het bestuur