• Twee leden van Forum Sport zijn benoemd als lid in de orde van Oranje Nassau. Iets waar we beide heren uiteraard van harte mee feliciteren en waar we als club uiteraard trots op zijn.

  Paul Pieters zag vanmorgen een feestelijk versierde bus van de gemeente Leidschendam Voorburg bij zijn voordeur in de Cremerstraat in Voorburg stoppen.

  Toen daarna burgemeester Tigelaar met ambtsketen uitstapte en naar de voordeur van hun huis liep kreeg hij een vaag vermoeden.

  Paul kreeg een Koninklijke onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk wat hij heeft verricht en nog verricht.

  Dit deed hij voor Scouting Sint Maarten-Hildegard alwaar hij al meer dan 40 jaar vele functies vervulde en actief betrokken was bij de plannen- en bouw van het nieuwe clubhuis, als secretaris van de Zonnebloem afdeling Voorburg Esseloo, als secretaris van bridgeclub Vronesteyn en last but not least als vrijwilliger bij Forum Sport.

  Toen zijn zoon en dochter bij Forum Sport gingen voetballen is Paul jarenlang trainer geweest van jeugdteams en was hij ook bereid wedstrijden te fluiten op de zaterdagen.

  Zijn zoon is helaas gestopt maar dochter Simone is een waardevolle kracht van dames 1 van Forum Sport.

       

  Mark van den Honert en ondergetekende zijn met een bos bloemen namens Forum Sport Paul en familie gaan gelukwensen met deze mooie onderscheiding.

   

  De tweede persoon die vandaag werd onderscheiden is Teun Tolenaars. Teun is momenteel als vrijwilliger actief bij de voetbalvereniging Laakkwartier.

  In het verleden was Teun vele jaren als vrijwilliger actief bij de sv Voorburg waaronder lange tijd secretaris.

  Na de fusie met DEVJO werd Teun door de ledenvergadering benoemd tot lid van verdienste. Hij is al bijna 60 jaar lid van de club.

  Ook Teun, die zijn onderscheiding buiten Leidschendam Voorburg kreeg, feliciteren we van harte met de koninklijke onderscheiding.

   

  Namens bestuur Forum Sport,

  Jean Nederlof