• Het was zaterdag weer een gezellige boel na afloop in de bestuurskamer van Forum Sport.

  Bestuur van de tegenstander en Forum Sport, de scheidsrechter(s), de pers, KNVB notabelen, maar ook de pupil van de week en de “man of the match”.

  Deze week waren Neal Keijmel en Jacco Scholten de gelukkigen.

  Neal mocht als pupil van de week de wedstrijd van dichtbij meemaken en kreeg na afloop van “ stadion speaker” Frans Smits de traditionele kadootjes uitgereikt. Een bal en een vaantje. De bal wordt geen pronkstuk voor Neal. Op de vraag van Frans Smits wat hij met de bal gaat doen was het nuchtere antwoord: voetballen! En zo hoort het ook!

  Het vaantje krijgt wel een ereplaats.

  Jacco Scholten was verkozen als “man of the match”. Een terechte verkiezing want Jacco speelde een puike wedstrijd als centrale verdediger. Ook aanvallend liet hij zich zien en hij scoorde bijna de winnende goal.

  Jacco werd begin van het seizoen in de oefencampagne door trainer Dennis den Turk opgesteld. Als vervanger voor geblesseerde spelers.

  Maar Jacco speelde zo goed dat hij vanaf dat moment geen minuut meer heeft gemist en dus alle competitiewedstrijden heeft meegedaan. Van reserve speler naar vast waarde!

  Jacco kreeg (voor de 2e keer dit seizoen) de prijs uitgereikt. Een cadeaubon van sponsor Sport 2000 aan de Julianabaan in Voorburg

   

  Jean Nederlof

  Bijgaande foto, gemaakt door onze vaste fotograaf Ap de Heus