• Nieuwe leden

  Waarom Forum Sport?

  Forum Sport is een toonaangevende zaterdagvoetbalvereniging in Voorburg. Een belangrijke doelstelling van de jeugdopleiding is het zo goed mogelijk opleiden van de eigen jeugdspelers en deze uiteindelijk door te laten stromen naar de zaterdag selectie. De jeugdselecties van Forum Sport komen in de bovenbouw uit op landelijke divisie niveau en in de onderbouw op hoofdklasse niveau. De ervaren trainersstaf bestaat uit gediplomeerde jeugdtrainers. De jeugdopleiding werkt samen met ADO Den Haag en Juzzt Football Academy.

  BVO’s

  Ieder seizoen staan diverse Forum Sport spelers in belangstelling van BVO’s en werken meerdere trainingsstages af. Hier zijn wij als club trots op! Om onder andere de plek van de vertrekkende jeugdspelers binnen onze jeugdopleiding aan te vullen hebben wij elk seizoen per geboortejaar ruimte voor 2 tot 3 externe spelers.

  Ben je goed genoeg voor het niveau?

  Denk je goed genoeg te zijn voor het niveau waarop Forum Sport speelt en wil je in aanmerking komen voor proeftrainingen bij de selecties, meld je dan aan via hjo@forumsport.nl. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Huidige club en team
  • Positie in het veld 

  Intern beoordelen wij of je in aanmerking komt voor proeftrainingen. Indien je in aanmerking komt voor proeftrainingen ontvang je een uitnodiging.

  Voorwaarden selectievoetbal

  We gaan uit van een maximale reistijd van 30 minuten met de auto of 45 minuten met het openbaar vervoer. Op aanmeldingen met een langere reistijd wordt niet ingegaan.

  Recreatieve voetbal

  Spelers die willen voetballen binnen de recreatieve afdeling van Forum Sport kunnen hier het aanmeldformulier vinden.