• Beste Forum Sport leden en -liefhebbers,

  Zoals jullie wellicht al hebben gezien, hebben we een nieuwe site volledig in de Forum Sport kleuren. Iets waar de afgelopen weken door de Communicatiecommissie hard aan is gewerkt en waar we erg trots op zijn.

  De site heeft veel voordelen ten opzichte van de oude site, waar we wel kunnen stellen dat de directe link met Sportlink en de Voetbal-app de grootste is. We hebben geprobeerd meer structuur en overzicht aan te brengen, zodat zaken makkelijker te vinden zijn.

  Met alles wat nieuw is, geldt dat het even zoeken is hoe het werk. Dat geldt ook voor de nieuwe site en we zijn dan ook nog niet helemaal klaar. Maar we zijn erg enthousiast en willen daarom alvast de site met jullie delen. In de aankomende weken zal je merken dat de site alleen maar beter wordt en suggesties zijn altijd welkom (mail dan naar webmaster@forumsport.nl).

  Daarnaast wil ik gelijk even gebruik maken van de gelegenheid om vooral iedereen aan te sporen om content aan te leveren. De communicatiecommissie doet zijn best om alle stukjes zo snel mogelijk te plaatsen, maar de site kan alleen gevuld worden met content die wordt aangeleverd. Dus doet jouw team het super goed? Of hebben jullie veel plezier met elkaar? Deel het met ons, want zo wordt onze website alleen maar leuker!

  In ieder geval, Communicatiecommissie bedankt voor het harde werken en onze mooie site!

  Namens het bestuur,

  Melanie Oudshoorn
  Bestuurslid Algemene Zaken