• Zaterdag 13 mei moest dames 1 naar uvs dames 1 de nummer 3 van de ranglijst. Uvs een mooie club en een bolwerk in Leiden in het verleden dan kan je wel wat verwachten qua velden en accomodatie denk je dan. De ontvangst was uitstekend in de bestuurskamer maar als je dan de kleedkamer in komt waar de spinnenwebben je tegemoet komen met over viezigheid dan denk je ......

Op naar het veld , ergens op een weiland met bloementjes op het veld , gras te hoog een dug - out waar de ramen kapot waren met scherpen punten en overal troep op de grond en vraag je je werkelijk af waar je bent beland.

Forum Sport dames 1 begon de wedstrijd in een andere basis opstelling omdat er 6 dames niet aanwezig konden zijn.  Voor het nieuwe seizoen zouden er eigenlijk 3 dames erbij moeten komen om wat breder te worden in de aantallen  / selectie .

De wedstrijd was nog geen 7 minuten bezig en de 1-0 uit een corner van uvs,  slap en niet vooruit  verdedigen op de bal en laat maar schieten. Kansen voor Roxy Vissers en Ginger Wouters ( deze kansen moeten er gewoon in ) en een beter Forum Sport in de eerste helft. Een overwicht die in minuut 35 werd beloont door de 1 - 1, Ginger Wouters die de bal mooi tegendraads inkopte.

Na de rust een aanvallend Forum Sport dames 1 op een stroperig veld en werden de ruimtes niet goed benut en zal je zien dat uit een counter de 2 - 1 valt voor Uvs dames 1. Na de achterstand nog meer aanvallen op het doel van Uvs dames 1 , de gelijkmaker van Roxy Visser werd afgevlagd door de slimme vlagster van uvs want Roxy Vissers stond duidelijk geen buitenspel maar was gewoon veel sneller dan haar tegen speelster. Vlak voor tijd een af vallende bal uit een corner en wederom te laat druk gezet op de bal en 3 - 1. Nee het was een onnodige nederlaag in Leiden maar een overwinning was ook te veel geweest voor de dames uit Voorburg.

Dinsdagavond de halve finale voor de Haaglanden cup uit bij Die Haghe in Den Haag om 20.00 uur.

De winnaar speelt de finale tegen RKAVV op 17 juni in Voorburg bij Wilhelmus.