• De A-categorie wordt tot in ieder geval 29 januari 2022 stilgelegd. Op 29 januari 2022 worden in de A-categorie alleen inhaalwedstrijden ingeroosterd van wedstrijden die vóór 29 november 2021 gespeeld hadden moeten worden maar zijn afgelast. Daarna zou de competitie weer gestart kunnen worden. De competities die spelen in een zogenaamde najaarsreeks binnen de A-categorie worden dan eerst uitgespeeld voordat er een herindeling plaatsvindt voor de voorjaarscompetitie.

  Voor de B-categorie gaan (vooralsnog) alle wedstrijden door zoals gepland. Tevens gaan de geplande herindelingen voor de volgende fases gewoon door. En daar volgt dan weer een normaal programma uit. Dit alles mits er geen nieuwe maatregelen genomen worden.

  Voor teams uit de A-categorie is het mogelijk oefenwedstrijden te spelen op de zaterdag 15, 22 en 29 januari 2022. Als dit thuiswedstrijden moeten zijn kan hiervoor ruimte worden ingeruimd na een mail aan  (Joost de Bock) bocknet@ziggo.nl en (Jan van der Linden) lindenjvander@hotmail.com.

  Joost en Jan zorgen dan voor een dagplanning op de zaterdag.

  Dit geldt ook voor eventuele trainingen op die dagen.

  Houdt er wel rekening mee dat de meeste wedstrijden en trainingen op gras gespeeld zullen moeten worden. Immers de door de KNVB vastgestelde wedstrijden moeten altijd voorrang hebben op oefenwedstrijden of trainingen.

  Indien er nieuwe maatregelen komen zal ook bovenstaande worden aangepast.