• Partners en externe partijen

    Externe partijen

    Forum Sport werkt met diverse externe partijen op voetbalinhoudelijk vlak samen. Dit alles met het doel om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen.

    KNVB

    Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Het JPN, dat zowel voor jongens als voor meiden wordt aangeboden, is het podium waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en mogelijk door kunnen door ontwikkelen naar een hoger speelniveau. Bij de jongens komen de leeftijdscategorieën JO11 t/m JO17 in aanmerking. Forum Sport is met zijn jeugdspelers altijd goed vertegenwoordigd binnen de JPN. Hier zijn wij als vereniging erg trots op! Dit is een erkenning van de kwaliteiten van de jeugdopleiding. Wij zullen altijd meewerken aan stage uitnodigingen van de KNVB.

    Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s)

    Steeds meer BVO’s weten de weg naar Forum Sport te vinden. Regelmatig zijn er scouts van ADO Den Haag, Feyenoord, Sparta Rotterdam en Excelsior Rotterdam te vinden bij wedstrijden van de jeugdopleiding. Dit levert ieder seizoen meerdere stage uitnodigen en ook overgang van jeugdspelers van Forum Sport naar diverse BVO’s op. Hier zijn wij als vereniging erg trots op! Dit is een erkenning van de kwaliteiten van de jeugdopleiding. Wij zullen vanaf 1 december altijd meewerken aan stage uitnodigingen van BVO’s.

    ADO Den Haag (www.adodenhaagjeugd.nl)

    ADO Den Haag is de officiële opleidingspartner van Forum Sport. In het kader van de samenwerking worden oefenwedstrijd gespeeld, kennis gedeeld en krijgen Forum Sport trainers de kans om in de keuken bij ADO Den Haag te kijken of deel te nemen aan trainerscursussen die door ADO Den Haag worden georganiseerd. Ook krijgt ADO Den Haag ten opzichte van andere BVO’s de mogelijkheid om vanaf 1 oktober Forum Sport spelers uit te nodigen voor stage activiteiten.