• Procedure afgelastingen

  Procedure bij afgelastingen/afkeuringen bij Forum Sport

  Kijk voor afgelasting van wedstrijden bij afgelastingen op de homepagina of de pagina Afgelastingen.  Bel bij twijfel het algemene nummer van Forum Sport 070-3864302  


  Wat zijn de regels bij afkeuringen? 
   

  De KNVB schrijft  voor dat de consul beslist of er op de velden kan worden gespeeld.  Hij beslist niet welke wedstrijden wel of niet doorgaan. De indeling van teams op de velden is voorbehouden aan het bestuur van de thuisspelende club volgens de regels van de KNVB. 

   

  De regels van de KNVB zijn: :

  1. Teams uit de A-categorie competitie (voor dit seizoen: Forum Sport 1, 2, A1, B1, B2, C1 en D1) gaan voor op kunstgras als de natuurgrasvelden zijn afgekeurd. Deze teams worden daarom ook (bijna) altijd op kunstgras ingedeeld.

  2. Alle bekerwedstrijden ongeacht het niveau (dus van Forum Sport 1 tot en met Forum Sport F13) moeten worden beschouwd als wedstrijden uit de categorie A.

  3. In de B-categorie krijgen de teams die in de competitie nog de meeste wedstrijden moeten spelen voorrang bij indeling op kunstgras boven anderen.

  4. Competitiewedstrijden gaan altijd voor op vriendschappelijke wedstrijden.

  5. Doordeweekse beker/competitiewedstrijden gaan voor op doordeweekse trainingen. Dus bij afkeuring van de natuurgrasvelden kunnen trainingen op kunstgras worden afgelast.

  Berichtgeving afgelastingen
  Wil je automatisch berichten over aflastingen ontvangen schakel dan notificaties in! Zo weet je of je training of wedstrijd doorgaat, zodra dat bekend is. Je krijgt een e-mail of sms als de wedstrijd of training is afgelast.  E-mail notificaties zijn gratis, sms'jes kosten geld. Je kunt je op ieder moment weer afmelden door op de afmeldingslink te klikken vanuit een verzonden e-mail notificatie