• Procedure oefenwedstrijden

  Oefenwedstrijden

  Alle aanvragen moeten via het mailadres van de betreffende coördinator binnenkomen en moeten minimaal 2 weken voor de gewenste speeldatum zijn binnengekomen. Interne aanvragen die op een andere manier zijn binnengekomen worden niet in behandeling genomen.

   

  Seniorencoördinator Gert Jan de Zoete g.dezoete@ziggo.nl 
  VE-coördinator Gert Jan de Zoete g.dezoete@ziggo.nl 
  JO19-coördinator Anouk Tak JO19@forumsport.nl
  JO17-coördinator Nicole van Rooijen JO17@forumsport.nl
  JO15-coördinator Mark Stoop JO15@forumsport.nl
  JO13/12-coördinator Arjan Keijmel JO13@forumsport.nl
  JO11–coördinator Arjan Keijmel JO11@forumsport.nl
  JO10/09/08-coördinator Dennis Hagemeijer JO09@forumsport.nl
  Meiden-coördinatoren Anita en Lennert meidencoordinator@forumsport.nl
  JO07-coördinator Romana Penders JO07@forumsport.nl


  Daarnaast geldt het volgende:

  1. De trainer en/of leider ontvangt een bevestiging  (akkoord of afwijzing) per mail. Let op: vriendschappelijke wedstrijd mogen alleen worden aangevraagd door de trainer en/of leider bij de coördinator.
  2. Het zelf regelen van vriendschappelijke wedstrijden is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van deze verantwoordelijke personen.
  3. Teams die een oefenwedstrijd willen aanvragen, dienen zelf met een voorstel te komen (een coördinator gaat niet zelf op zoek naar een club en een datum). Ook dienen zij zelf een scheidsrechter te regelen voor de te spelen wedstrijd.
  4. Vanuit de coördinator worden alle betrokkenen (o.a. materiaaldienst, wedstrijdsecretariaat) geïnformeerd. Dit doet een trainer/leider niet zelf! 
  5. Het team dat de oefenwedstrijd speelt dient -tenzij anders besproken- zorg te dragen voor de ontvangst van de scheidsrechter en de tegenpartij, alsmede het verzorgen van de materiaaldienst (bijv uitgeven van sleutels kleedkamers, die klaargelegd zullen worden).
  6. Bij algehele afkeuring KNVB zal vanuit het wedstrijdsecretariaat voor een schaduwprogramma gezorgd worden. Bij de eerste afkeuring zal het programma gespeeld worden voor selectieteams, bij de tweede afkeuring zoveel mogelijk niet selectieteams. Zodra het programma gereed is wordt dit bekend gemaakt
  7. Tijdens vrije speeldag of inhaaldag-beker kan eveneens vriendschappelijke wedstrijd worden aangevraagd.
  8. Indien trainer/leider/ouder aanvraag van andere vereniging binnenkrijgt, dan dient men deze vereniging te wijzen op het e - mailadres  van de betreffende coördinator.