• Op woensdagavond 15 maart 2023 moest Forum Sport dames 1 naar Rotterdam om de competitie wedstrijd tegen Maense in te halen. Thuis werd er verloren met 1 - 2 en was het bekend dat Maense eigenlijk te laag in de competitie stand staat want het is een team met technische en fysieke dames. 
     
    De start was niet best van Forum Sport dames 1 want na 2 minuten scoorde Maense dames 1 al de 1-0 omdat er geen druk op de terug gelegde bal bij de zestienmeter was en de dame hoog en hard de bal in het doel kon schieten. Aangeslagen ? nee de ploeg rechte zich op en kreeg ook gelijk diverse kansen en was het in minuut 8 alweer 1 - 1 door Hannah Holleman die hard de bal in de korte hoek schoot. Een wedstrijd in de eerste helft waar het spel op en neer golfde in een vrij hoog tempo mede doordat beide teams veel balverlies hadden en er dan steeds omschakelingen ontstaan op het veld. Geen grote doelkansen verder in de eerste helft en gingen beide teams de rust pakken met een 1 - 1 ruststand. 
     
    In de tweede helft een Maense met technisch uitstekende speelsters op jacht naar de voorsprong met felle duels maar Forum Sport weerde zich uitstekend en gaf eigenlijk geen kansen weg en kreeg in de omschakelingen juist de beste kansen maar daar werd slecht mee omgegaan met de ruimte die er ontstond. In minuut 86 kreeg Forum Sport dames 1 een vrijetrap rand zestien meter en achter de bal ging Sabine Kuilenburg staan en die schoot de zwabber bal in het doel en met nog ruim 5 minuten te spelen de 1 - 2 voorsprong voor Forum Sport dames 1. Dan verwacht je, niks weggegeven in de tweede helft die drie punten gaan me naar Voorburg maar nee ...... Aftrap , niet opletten op de op komende rechtsbuiten, voorzet laten geven , de bal in de zestienmeter tegen diverse dames aan en de bal rolt zo het doel in en 2 - 2 in minuut 88. Zo zonde dat je dan zo, n overwinning weggeeft in de laatste minuten maar gemeld moet worden dat Maense een uitstekende ploeg had en te laag in de competitie stand staat en Forum Sport dames 1 qua strijdlust en passie er ook stond als team op deze woensdagavond in Rotterdam en eigenlijk 2 punten achter laat in Rotterdam.