• Vin van Alphen maakt groot feest mee als pupil van de week.

  Het is natuurlijk al prachtig als je uitgenodigd wordt door de club om pupil van de week te zijn, maar Vin van Alphen was zaterdag aanwezig bij een echte topwedstrijd.

  Toen hij samen met de scheidsrechter het hoofdveld opliep zag hij dat de tribune helemaal vol zat en ook nog heel veel mensen om het veld. Mensen die heel goed kunnen inschatten zeiden dat het er bijna 500 waren. Er werd een enorme hoeveelheid blauw confetti afgestoken en ook massaal en prachtig vuurwerk achter de goal aan de Pr. Bernardlaan

  En al die confetti werd door de Forum Sport jeugdspelers weer snel van het veld gehaald voordat de wedstrijd begon. Klasse jongens!

  Vin passeerde voor de wedstrijd nog even de keeper van RCL en mocht toen in de dug-out de wedstrijd bekijken. Jammer dat het regende, maar dat namen we op de koop toe.

  Forum Sport won met 1-0 van RCL door een prachtige goal van Haitam el Marid. Wat ik nou zo leuk vond is dat die goal gefilmd is door jeugdspeler Lucas v.d.Honert. Zijn filmpje staat bij het verslag op de website. Bedankt Lucas.

  Na afloop van de wedstrijd feest op het veld en in de bestuurskamer was het ook erg gezellig.