• Kaj Taat ziet Forum Sport superspannende wedstrijd winnen.

  Het zal je maar gebeuren dat je bij zo’n spannende wedstrijd pupil van de week bent en het van dichtbij allemaal mag meemaken.

  Kaj Taat was deze week gekozen als pupil van de week en was de gelukkige.

  Ja, en wedstrijden die door een van de 2 ploegen met 1-0 wordt gewonnen zijn zo spannend omdat het tot het einde onzeker is of de 1-0 genoeg is. Dat noemen ze ook wel billen knijpen Kaj!

  Voordat de wedstrijd begon mocht Kaj alleen op de keeper af. Dat deed hij heel behendig en hij verraste de keeper door niet de 16 in te lopen maar vanaf de rand van de 16 ineens te schieten. De bal ging er mooi in.

  Daarna de dug out in en genieten van het spektakel, de wedstrijd tussen Forum Sport en SKILZZ.

  Na afloop in de gezellige en volle bestuurskamer kreeg Kaj van “the voice of Forum Sport” Frans Smits de traditionele cadeautjes. De bal, het Forum Sport vaantje en de bon om te gaan karten bij Game City Karting. En dat onder toeziend oog van zo’n 30 mensen waaronder de ouders van Kaj. Je was er een beetje beduusd van.

  En Kaj mocht de cadeaucheque van Sport 2000 Voorburg uitreiken aan aanvoerder Nychel L’Ami die vandaag was gekozen als “man of the match”. Nychel speelde een prima wedstrijd en was de rots in de branding van Forum Sport. Positief coachend en zelf het goede voorbeeld geven. Nychel was heel erg tevreden over de wedstrijd, de uitslag  en vooral over de teamspirit binnen het 1e elftal.

  Een terechte winnaar.

  Namens de club wensen we Kaj in de JO 11-2 en Nychel bij het eerste elftal nog veel plezier en succes bij Forum Sport.

   

  JN