• Pupil van de week is Bregje Paulusma

  Hieronder stelt Bregje zich voor.

  Hoi, mijn naam is Bregje. Ik ben 10 jaar en wordt 10 december 11.

  Op die dag speelt Forum Sport VR1 thuis een wedstrijd tegen UVS VR1. Ik zit nu voor het tweede seizoen op voetbal. Ik ben eerst begonnen met hockey. Na 3 jaar had ik het daar wel gezien. Ik heb toen een seizoen niets gedaan maar omdat het leuk is om een teamsport te beoefenen, heb ik een keer een proeftraining gedaan.

  Ik zit nu in MO13-3. Ik speel vooral als verdediger maar sinds kort ook als middenvelder. Ik heb een heel leuk en gezellig team. Aankomende zomer ga ik voor het eerst mee met het voetbalkamp van Forum Sport. Een aantal meiden uit mijn team hebben zich ook opgegeven.

  Ik ben op voetbal gegaan omdat ik altijd op het plein van school aan het voetballen was met de jongens. Toen vroeg ik een keer aan mijn vader of ik op voetbal mocht. Hij vond dat prima.

  Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en natuurlijk Forum Sport. Soms ga ik ook mee naar wedstrijden van Ajax met mijn vader. Naast voetballen doe ik ook aan paardrijden.

  Het zou leuk zijn als jullie zaterdag, net als ik, komen kijken naar de wedstrijd van vrouwen 1. De wedstrijd begint om 15:00 uur op veld 2. Komen jullie ons aanmoedigen?

  Groetjes

  Bregje