• Vanaf zaterdag 26 september introduceren we “QR-registratie” bij Forum Sport. Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club is geweest, en jij er datzelfde moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel mensen er op een dag op onze club komen en of we de voorgeschreven aantallen niet overschrijden. 

  KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen.

  Hoe werkt dat registreren dan?

  Op Sportpark ‘t Loo vind je bij de ingangen QR-codes. We vragen je deze QR-code te scannen met de app bij binnenkomst en vertrek. Wij weten dan wanneer jij geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen. Registratie wordt geadviseerd vanaf 16 jaar en we zouden het echt heel fijn vinden als je ons helpt jou en onze andere bezoekers te helpen. 

  Leden en bezoekers kunnen zich van tevoren aan- en afmelden via de volgende link: https://forumsport.checkin.mijnplek.nl/

  Wat moet ik doen?

  Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis doen.

  Elke keer dat je het sportpark opkomt:

  1. SCAN de QR met PiM ID
  2. VINK: Geef akkoord
  3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld! 

  Ik heb geen smartphone of kom er niet uit?

  Dan kan je naar de commissiekamer, daar ligt een registratieboek!

  We vinden het belangrijk om je het volgende te vertellen

  • Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor Forum Sport.
  • Forum Sport en KPN gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verkopen deze nooit door
  • Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd
  • PiM is powered by KPN

  Dank voor jullie medewerking!

  Het Bestuur en de Verenigingsmanagers

  Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/ 

  Voor andere bezoekers van onze website: Als PiM jouw club, vereniging, horecagelegenheid etc. kan helpen, zoek dan aub direct contact via https://pim.app/contact/ of mail direct naar info@pim.app