• De verenigingsmanager is altijd te berijken via zijn email en mobiel:

  Verenigingsmanager mobiel: 06-21340861 (geen WhatsApp)

  Zondag t/m vrijdag van 09:00-21:00; 06-21340861 (geen Whatsapp)
  Zaterdag van 07:30 - 17:00 070-3864302
   
 • nieuwsbrief van de verenigingsmanager

  1 van pagina 2

 • René Oudshoorn is onze nieuwe verenigingsmanager per 1 juli.

  Beste leden,

  Zoals eerder op de site en tijdens de familiedag gecommuniceerd ben ik per 1 juli jullie verenigingsmanager.

  Even voorstellen;

  Ondanks dat heel veel leden mij wel kennen zal ik me toch nog even aan u voorstellen;

  Ik ben René Oudshoorn, echtgenoot van Sonja, vader van Melanie, schoonvader van Thijs IJperlaan en opa van Bobby. Ik ben bijna 65 jaar en ga per 1 september met pre-pensioen.

  Ik ben op mijn 18e bij c.s.v. Devjo (samen met s.v. Voorburg de fusieclub waar Forum Sport uit is ontstaan) begonnen en na een uitstapje naar het oosten van het land weer teruggekomen bij Forum Sport.

  Bij DEVJO, de afkorting van Door En Voor Jongeren Opgericht (maar na dom balverlies van mij waar een tegendoelpunt uit kwam door de trainer omgedoopt tot Doe Eenvoudig Vooral Jij Oudshoorn), heb ik 15 jaar in de selectie gevoetbald, jeugdtrainer geweest van mini’s tot B-junioren (nu heet dat onder 17) en samen met Sonja 20 jaar leider geweest op het jeugdkamp. Een aantal jongens die ik heb getraind spelen nog bij Forum Sport bij de Veteranen.

  Na mijn terugkeer in het westen ben ik gaan keepen bij de Veteranen en wedstrijden gaan fluiten. Nadat ik stopte met voetballen ben ik 3 jaar leider geweest bij het 3e elftal en nu ga ik mijn derde jaar in als teammanager bij Forum Sport 2.

  Ik heb heel veel zin om jullie verenigingsmanager te worden en jullie en het bestuur waar nodig te kunnen ondersteunen. Forum Sport is een grote club, die probeert om de contributie zo min mogelijk te verhogen en de prijzen in de kantine ook betaalbaar te houden. Dit is mede mogelijk doordat een aantal mensen een steentje bijdragen, zodat er bijvoorbeeld niet veel geld hoeft te worden uitgegeven aan het inhuren van bedrijven. Deze mensen doen dit al jaren en zijn we erg dankbaar, maar zij kunnen de grote vereniging niet alleen dragen (en zijn ook de jongste niet meer ;-)). Dus mocht iemand denken ik wil ook wel eens ergens meehelpen, laat me dat dan weten via verenigingsmanager@forumsport.nl. Ook ideeën, wensen, zaken die gemaakt moeten worden kunnen naar dit e-mailadres.

  Ik zal jullie via “van de verenigingsmanager” in een maandelijkse update op de hoogte houden welke klussen we allemaal willen oppakken en wat er allemaal is opgepakt.

   

  Groet,

  René Oudshoorn