• Forum Sport heeft een uitstekende reputatie. Op sportief gebied maar ook op het gebied van gedrag binnen en buiten de lijnen. Die uitstekende reputatie kunnen we de komende weken op beide gebieden van een gouden randje voorzien.

  Op sportief gebied strijden onze vlaggeschepen, Forum Sport 1 en Vrouwen 1 nog op drie fronten om de prijzen, competitie, beker en Haaglandencup. Beide teams hebben uw steun (van jong en oud) hard nodig. Hoe mooi zou het zijn om ons 25-jarig jubileum te bekronen met een of meerdere prijzen!

  Op het gebied van gedrag spelen we allemaal een rol, spelers, trainers, leiders, ouders, supporters en vrijwilligers. Dat betekent bijvoorbeeld voor spelers dat ze zich binnen de lijnen houden aan de spelregels, de beslissingen van de scheidsrechter respecteren en zich niet laten uitlokken door de tegenstander of het publiek. Voor trainers, leiders, ouders en supporters geldt datzelfde. En eigenlijk nog sterker voor ouders die hierin een voorbeeldfunctie vervullen.

  Maar ook buiten de lijnen, bij activiteiten in teamverband en zeker als die activiteiten in Forum Sport tenue plaatsvinden, geldt dat je je fatsoenlijk gedraagt, je geen overlast veroorzaakt en je op een fatsoenlijke manier reageert als je wordt aangesproken op je gedrag. Van ouders mag verwacht worden dat zij hun kinderen aanspreken op eventueel onfatsoenlijk gedrag. Zo betekent fatsoenlijk gedrag dat je het K-woord niet gebruikt, dat je de eigendommen van de vereniging niet kapotmaakt, niet in netten hangt, kleedkamers netjes achterlaat, etc., maar ook dat je als trainer, leider of ouder de beslissingen van de scheidsrechter respecteert.

  Wij doen een beroep op iedereen om hier de komende weken actief op te letten en elkaar aan te spreken op onfatsoenlijk gedrag. U kunt melding maken van onfatsoenlijk gedrag bij de Gedragscommissie via het meldingsformulier (link) of via gedragscommissie@forumsport.nl.

  Laten we met zijn allen de uitstekende reputatie van Forum Sport hooghouden en vieren tijdens de festiviteiten rondom ons 25-jarig jubileum met als hoogtepunt de Forum Sport Familiedag op 22 juni. Wij hopen u daar in groten getale te mogen ontmoeten!

  Het bestuur