• Allereest hopen wij dat jullie hebben kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie! We hebben allemaal een roerige tijd achter de rug en zijn daarom blij weer vooruit te kunnen kijken naar de start van het nieuwe voetbalseizoen.

  Desalniettemin zal iedereen rekening moeten houden met blijvende onzekerheid en veranderende regels omtrent omgang in het COVID-19 tijdperk, terwijl we de kern van onze vereniging – voetbal – binnen deze kaders zo goed mogelijk vorm blijven geven. Deze kern staat inmiddels weer op de rails en aanstaande 5 september start de eerste KNVB speelronde weer.

  De start van het voetbalseizoen betekent ook de start van alle andere activiteit binnen onze vereniging. Deze draait in zijn geheel op vrijwilligers en we doen hierbij een dringende oproep aan iedereen om zich aan te melden om hier een stukje van op zich te nemen. Iedereen kijkt graag naar een goed geregelde wedstrijd, binnen de gezellige sfeer van een open clubhuis. Samen kunnen we dat met elkaar mogelijk maken. We zijn momenteel met spoed op zoek naar een aantal vrijwilligers voor de volgende functies, waar je uiteraard goed voor wordt voorbereidt:

  Commissiekamer: Samen met een bestaand ervaren team beman je voor een paar uur op een aantal zaterdagen per jaar, de commissiekamer. Bezoekende teams (zowel leiders van bezoeker teams als Forum Sport en scheidrechters) melden zich hier voor aanvang van de wedstrijd aan, waar ze verteld wordt waar ze spelen en welke kleedkamer beschikbaar is. Doorgaans komen hier ook andere vragen binnen, waarvan je de meest voorkomende afhandelt. Voor lastigere vragen kan je doorverwijzen.

  Keuken-commissie: Samen met een ervaren team coördineer je de keukentaken voor een aantal zaterdagen per jaar, waarbij je de ouders van de teamtaken wegwijs maakt en hun helpt hun keuken teamtaken te doen.

  Bar-commissies: Samen met een ervaren team coördineer je de bartaken voor een aantal dagen per jaar, waarbij je de ouders van de teamtaken wegwijs maakt en hun helpt hun bar teamtaken te doen. De meeste voorkomende dagen zijn zaterdag en donderdagavond (clubavond).

  Entreegelden inning: Op de zaterdagen dat Forum Sport 1 thuis speelt, is er een bijdrage van bezoekende toeschouwers voor ons complex. Daarbij wordt de ingang aan de Prinses Mariannelaan afgesloten en is voor een periode van ongeveer 1 uur (40 minuten voor aanvang tot 20 min na aanvang van de wedstrijd) alleen de poort aan de Prins Bernhardlaan open. Een aantal zaterdagen per jaar sta je bij deze poort en int de entreegelden. 

  Scheidsrechters: Op de zaterdag een wedstrijd fluiten en er zo voor zorgen dat je twee teams erg blij maakt. Je kan gebruik maken van spullen van de club en ook kan je een training volgen wanneer je hier behoefte aan hebt.

  Forum Sport heeft inmiddels haar maximale capaciteit van voetbalteams bereikt. Dit heeft geleidt tot wachtlijsten voor bijna alle leeftijden. Binnen deze grote groep van leden en ouders moeten de taken makkelijk verdeeld kunnen worden en vele handjes maken licht werk.

  Zou je de club willen helpen met een van bovenstaande taken, voor een aantal uur per jaar, dan horen we dat graag via bestuur@forumsport.nl.

  Mocht je graag iets anders willen doen of de club op een andere manier ondersteunen, laat het ons dan ook weten.

  Namens het bestuur van Forum Sport,
  Willem Boshouwers