• Seizoen 2023 / 2024 jongens -selectie jeugd weer voorbij en op naar het nieuwe seizoen

  11 jun 2024 Beheerder
 • Het seizoen 2023 / 24 zit erop qua competitie. Nog een paar teams in de finale van de Haaglanden beker / 15 juni 2024 bij voetbalclub Gravenzande en kom deze teams naar de overwinning juichen, de toernooien en voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn verder al in volle gang maar  om even achterom te kijken is altijd nuttig , wat ging er goed, wat fout en hadden we dat kunnen voorkomen wat niet goed ging.......
   
  Wij denken dat er veel is te voorkomen maar toch ook niet alles en kunnen wij iedereen tevreden houden ..... Wij luisteren , denken na, overleggen en hopen dan dat iedereen die ontevreden was er vrede mee heeft wat de uitslag ook is want ons doel is  .....  dat iedereen gelukkig en tevreden is bij Forum Sport.
   
  Verder :
  Qua resultaten is het een uitstekend seizoen geweest voor de jeugd teams .
   
  In de onderbouw hebben diverse kinderen / spelers zich goed ontwikkeld , plezier gehad en zijn wij daar trots op en stonden er toch weer diverse kinderen in de belangstelling van een BVO club en hebben daar ook stage gelopen wat een hele beleving is voor de kinderen maar ook voor de ouders. Trainers kunnen trots zijn want zij hebben daar zeker aandeel aan gehad door uitdagende, plezierige en leerzame trainingen te geven. In weer en wind stonden de trainers en kinderen te trainen en dat zegt genoeg hoe de sfeer was / is bij Forum Sport .... COMPLIMENTEN !!!!!!
   
  In de boven bouw een uitstekend seizoen waar alle teams Divisie landelijk spelen en waar de 13-1 en 14-1 zich handhaafde , de 15-1 een Divisie hoger gaat spelen na een uitstekende 2e helft in de competitie , de 16-1 twee keer promoveerde en derde divisie landelijk gaat spelen en er waarschijnlijk diverse BVO clubs naar Voorburg komen. De 17-1 handhaafde zich ook gemakkelijk in de Divisie landelijk en de 19-1 had een uitstekende tweede helft in de competitie, netjes derde werd en dat is dan weer belangrijk voor de nieuwe indeling want de 1e en 2e Divisie landelijk worden ingedeeld door de BVO clubs in het nieuwe seizoenen en dan volgen de amateur clubs. Al met al uitstekende resultaten en ook goede ontwikkelingen bij de spelers want er stonden veel spelers in de belangstelling van een BVO club en gaan er ook een paar de club verlaten voor een BVO club. Deze spelers wensen wij veel succes en mocht het toch niet lukken , jullie zijn daarna weer van harte welkom in Voorburg maar het liefst ..... Pak die kans.
   
  Voor de stafleden van de teams, wij zijn blij met jullie want de kinderen zien wij genieten en zich ontwikkelen. 
    
  Was alles een succes ..... Nee natuurlijk niet want er ging ook wel eens wat fout, er zijn veel mensen dus veel meningen goed / fout en daar leren wij weer van en gaan daar ook mee aan de slag. Communicatie , regels en duidelijkheid , het kan nog beter en daar gaan wij zeker mee aan de slag in het seizoen 2024 / 25.
   
  VERDER :
  Wij zijn alweer voor de volle honderd procent bezig met de selectie teams in orde te maken en soms krijg je op het laatst een afwijzing door diverse redenen en duurt het wat langer en is er een nieuwe uitdaging voor ons om dat zo snel mogelijk op te lossen met elkaar.
   
  Al met al was het een mooi seizoen waar we ook veel moesten puzzelen met elkaar omdat de natuur grasvelden veel waren afgelast maar iedereen toch weer klaar stond om elkaar te helpen qua ruimte. 
   
  Het doeltjes probleem was onder andere wel een dingetje en laten wij als mensen dat nu eens oplossen met elkaar en spreek elkaar gewoon netjes aan over de doeltjes en help elkaar daarmee .
   
  Verder  wensen wij iedereen een fijne vakantie toe, geniet ervan en in augustus 2024 komen we elkaar vast wel weer tegen bij Forum Sport.
   
   
  Groeten,
   
  Marco en Raymond / HJO  Forum Sport