• Moos Boshouwers en Ruben Gyamfi geven goede voorbeeld!

  Met een vrolijk gezicht stapte Moos Boshouwers, samen met zijn vader en broer, na afloop van de wedstrijd Forum Sport – LFC de bestuurskamer binnen.

  Hij was niet alleen de pupil van de week maar hij was ook van dichtbij getuige geweest van een hele mooie wedstrijd die door Forum Sport met 3-0 werd gewonnen.

  Voorafgaand aan de wedstrijd mocht Moos alleen op de LFC-keeper afgaan. Vlak voor de keeper hield hij even stil om dan daarna heel slim de bal in de linker beneden hoek te schieten.

  Na de wedstrijd werd Moos toegesproken door Frans Smits en nam hij de cadeautjes in ontvangst. Het Forum Sport vaantje met handtekeningen van spelers en technische staf voor boven zijn bed, de speciale pupil van de week bal en een ticket om te gaan karten.

  Zeer verdiend Moos, want je hebt de spelers goed aangemoedigd en tussendoor (volgens trainer Bas Steffens) ook gezellig zitten kletsen in de dug out.

   

  Net zo vrolijk en ook zeer tevreden stapte Ruben Gyamfi de bestuurskamer binnen. Ruben is in het 1e elftal een zeer verdienstelijke middenvelder. Met enorm veel inzet bestrijdt hij de tegenstander. Doet veel “vuil werk” en stelt, zoals vandaag, zijn medespelers Justin van Otterloo en Haitam el Marid in staat hun krachten te tonen.

  Ruben wordt niet altijd genoemd in verslagen maar is dus heel belangrijk voor het team.

  Hij was ook zeer blij met de drie punten en kijkt uit naar het slotakkoord van de superspannende competitie.

  De benoeming tot “man of the match” en de bijbehorende cadeau cheque van Sport 2000 Voorburg waren een terechte beloning voor Ruben!

   

  Ap de Heus heeft beide spelers op de foto gezet en je ziet aan hun gezichten. dat ze een fijne middag hebben gehad!

   

  JN