• Sponsorvormen

  Forum Sport – In het hart van Voorburg-Leidschendam

  Forum Sport is zeer dankbaar voor de brede ondersteuning die zij krijgt van al haar sponsoren. Mede dankzij jullie is het mogelijk dat zo’n 60 teams wekelijks strijden op de 7 velden van Forum Sport en op die van de regionale tegenstanders. Wij stellen ons tot doel om voetbal op elk niveau te ondersteunen: van het eerste elftal van Forum Sport en in elke leeftijdscategorie sectieteams, tot onze jongste jeugd, het bloeiende en groeiende meidenvoetbal, vele senioren elftallen en vadervoetbal op de vrijdagavonden. Daarnaast geeft Forum Sport vorm aan haar maatschappelijke rol door o.a. sporten voor kinderen met autisme te faciliteren, schoolgym op onze velden te ondersteunen en maandelijks een buurtlunch te organiseren om wijkbewoners samen te brengen en eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

  Sponsormogelijkheden:

  Er zijn diverse leden van Forum Sport die voor sponsoring kiezen vanuit hun liefde voor de club. Daarnaast zijn er ook verschillende ondernemers en bedrijven die kiezen voor sponsoring omdat de club een belangrijke doelgroep is en een maatschappelijke rol speelt in Voorburg-Leidschendam. Forum Sport waardeert elke vorm van sponsoring. Het is een onmisbaar onderdeel van het betaalbaar houden van het lidmaatschap en het stelt ons tevens in staat om additionele zaken te organiseren die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.   

  Uw sponsoruiting wordt niet alleen op en rond de velden gezien. Diverse lokale media besteden veel aandacht aan amateurvoetbal. Wekelijks staat Forum Sport in de spotlight via Radio/TV Midvliet en lokale kranten. Daarnaast is ons hoofdveld uitgerust met camera’s die rechtstreeks uitzend via VoetbalTV.

  Samen met u proberen we de aard van de sponsoring zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij uw profiel. De club is daarin flexibel en biedt tal van grote en kleine sponsormogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten: teamsponsor, ballen, website, reclameborden of afzonderlijke toernooien. We bespreken het graag met u.

  Contact:

  Heeft u interesse of vragen, neemt u dan contact op met:

  • Willem Boshouwers, bestuurslid Commerciële Zaken en bereikbaar via 06-27827293
  • Geoffrey Tetro, Sponsorcommissie en bereikbaar via 06-21280702

  Of email naar sponsoring@forumsport.nl

  Heb je interesse om ook deel uit te maken van de Sponsorcommissie of heb je specifieke ideeën voor ons? Ook dan horen wij graag van je!

 • Tarieven

  Kledingsponsoring:
  Regelmatig bieden ouders, teamleden en andere betrokkenen aan om een trainingspak, teamtrui, sporttas o.i.d. aan te schaffen voor het gehele team. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook interessant voor de sponsoren want Forum Sport heeft 1.200 leden en per weekend minstens eenzelfde aantal bezoekers op haar schitterende complex.

  Om duidelijkheid en uniformiteit te krijgen, geldt voor deze vorm van teamsponsoring een aantal spelregels voor teamsponsoring. Belangrijkst om te weten:

  Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk-of bedrijfslogo's, is alleen mogelijk indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging. Deze bijkomende kosten voor teamsponsoring zijn voor iedere (co-)sponsor EUR 250,- (excl. btw) per team per seizoen voor commerciële uitingen.
  Teamsponsoring is alleen mogelijk met artikelen uit het aanbod van Forum Sport, te verkrijgen via Sport2000. De sponsoruiting mag niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor, sponsoren en partners van Forum Sport, tenzij uit overleg met de Sponsorcommissie blijkt dat daartegen geen bezwaar bestaat.

  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.  Reclameborden:

  Forum Sport ligt op een unieke locatie, met veel verkeer over de Prins Bernhardlaan en veel fietsverkeer langs de randen van het complex. Uw reclameborden worden daarom door vele ogen gezien.

  Wij hanteren onderstaande prijzen als uitgangspunt, per seizoen, per 3m x 0.75m, exclusief eenmalige vervaardigingskosten en exclusief BTW. Uiteraard is maatwerk mogelijk.

  Bordsponsoring langs het hoofdveld:                                                      EUR 200

  Bordsponsoring hoog achter het doel aan de Prins Bernhardlaan:              EUR 300

  Bordsponsoring op de hoek van het complex:                                          EUR 400

  Forum Sport werkt met een vaste leverancier voor haar borden. Het staat iedere sponsor echter vrij om de borden zelf te laten vervaardigen bij een leverancier naar keuze. Het bord blijft eigendom van de sponsor.
  Evenementensponsor:

  Forum Sport organiseert jaarlijks diverse evenementen zoals jeugdtoernooien, de Forum Sportdag, buurtlunches, schoolvoetbaltoernooien, Sinterklaasviering en de Lex Schoenmakercup. Deze evenementen kunnen niet gerealiseerd worden zonder de hulp van sponsoren. Hebt u interesse om (eenmalig) een evenement te ondersteunen? Neem dan met ons contact op via sponsoring@forumsport.nl