•  
   

   

   

   

   

   

   

   

  Beste Sportliefhebber,

  Het is weer tijd voor een sportnetwerkcafé. In de vitaliteitsscan hebben jullie aangegeven dat ‘Veilig Sportklimaat’ een van de speerpunten voor de vereniging is. Het sportnetwerkcafé zal dan ook het in het teken staan van: Diversiteit en Inclusie. Een belangrijk en actueel thema momenteel in de sport. Extra leuk aan dit sportnetwerkcafé is dat er een theatervoorstelling zal worden opgedragen die dit thema met veel humor benaderd. De theatervoorstelling is gebaseerd op persoonlijke verhalen van echte mensen. In deze nieuwsbrief lees je meer over de theatervoorstelling en het programma van het sportnetwerkcafé op 17 april. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

  Daarnaast delen we graag belangrijk nieuws vanuit de gemeente. Er is een subsidie beschikbaar gesteld om ondernemers, verenigingen, maatschappelijke organisaties en culturele instellingen te ondersteunen in de energiekosten. Je leest meer over de subsidie en hoe deze aan te vragen is. 

  We hopen jullie op 17 april weer te zien op het sportnetwerkcafé!

  Met sportieve groet,
   

   

   

   

   


  Theatervoorstelling opent gesprek binnen clubs over diversiteit en social uitsluiting

  Racisme, homohaat en ongelijke kansen voor meisjes en vrouwen. Helaas komen deze zaken nog steeds voor in de sport. Om het gesprek over diversiteit, inclusiviteit, sociale uitsluiting en de pijn van kwetsende uitingen te openen bij verenigingen, hebben de KNVB en theatergezelschap Live Your Story een speciale theatervoorstelling ontwikkeld.

  De theatervoorstelling is te bezichtigen voor alle takken van sport. Hoewel racisme en discriminatie serieuze onderwerpen zijn, is de voorstelling niet zwaar. Sterker nog, hij zit vol humor. De voorstelling zelf duurt zo’n 35 minuten en is een manier om daarna het gesprek op gang te brengen. Na afloop van de theatervoorstelling vindt er een workshop plaats waarbij er een verdiepingsslag wordt gemaakt over de thema's als diversiteit en inclusie.
   
  Doelgroep: bestuurders, trainers, scheidsrechters van alle sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg
   
  Aanmelden kan hier

  Programma
  18.15 - 19.00 uur
  Inloop met avondmaaltijd

  19.00 - 19.30 uur
  Wethouder van Eekelen opent de bijeenkomst
  Forum Sport heet ons welkom
  Verenigingsondersteuning SenW met de laatste ontwikkelingen


  19.30 - 20.05 uur            
  Theatervoorstelling 'Ik wou dat het weer weekend was'

  20.05 - 20.15 uur           
  Korte break

  20.15 - 21.00 uur              
  Workshop aan de hand van theatervoorstelling

  21.00 uur                          
  Netwerkborrel; ontmoet andere bestuurders uit de gemeente Leidschendam-Voorburg met borrel en gezond hapje
   

   

   

   


  Subsidie energiekosten
  door wethouder van Eekelen

  De gemeente biedt steun aan onder andere sportverenigingen door middel van subsidies en tegemoetkomingen voor de hoge energiekosten en gestegen huurkosten. Op de website wordt uitgebreid uitgelegd per situatie uit wat de subsidie of tegemoetkoming inhoudt. Er is subsidie mogelijk voor verschillende onderdelen:

  • Subsidie voor hoge energiekosten over 2022  
  • Compensatie gestegen huurkosten  
  • Vergoeding energiebesparende maatregelen  
  • Regel de subsidieaanvraag via uw directe huurrelatie  

  Per procedure zijn verschillende data van toepassing. Alle informatie is te vinden op: www.lv.nl/subsidieenergiekosten.
   
  Procedure 
  Nadat we je verzoek hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de inhoudelijke behandeling van de aanvraag. Wanneer de gemeente de aanvraag toekent, wordt een eenmalige tegemoetkoming uitgekeerd in de vorm van een subsidie. 
   
  Vragen 
  Voor inhoudelijke en procedurele vragen over de regeling(en) kun je contact opnemen met Yunna Zhang via yzhang@leidschendam-voorburg.nl of 06-154 701 06 (zij is bereikbaar tijdens kantooruren).
   
   

   

   

   

   

   

   

   

  Stichting Sport en Welzijn
  Leidschendam-Voorburg

  Dobbelaan 4

  2262 EA Leidschendam
   

  E: verenigingsondersteuning@senw-lv.nl

  W: www.senw-lv.nl

   

   

     

  bezoek onze Facebook pagina

  bezoek onze Instagram pagina

  bezoek onze website

   

  Copyright © 2018 Sport en Welzijn.

  Wijzig uw e-mailadres of uitschrijven voor de nieuwsbrief.

   

  This email was sent to Jozef.vanderVooren@KNVB.NL
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg · Dobbelaan 4 · Leidschendam, 2262EA · Netherlands

  Email Marketing Powered by Mailchimp  -----------------------------------------------------------------------------------------
  This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please notify the system manager. Please note that any views or opinions presented in this email are solely those of the author and do not necessarily represent those of the KNVB. Finally, the recipient should check this email and any attachments for the presence of viruses. The KNVB accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this email. KNVB is a legal entity (association), duly incorporated under the laws of the Netherlands and registered by the Chamber of Commerce under 40478591.
  -----------------------------------------------------------------------------------------