• Ondanks het slechte weer, geen publiek, op onze trouwe supporters van Forum Sport 5 en gelegenheidssupporter Annelies na, lukte het Forum Sport 3 toch om gemotiveerd aan de late wedstrijd tegen DWO te starten.
   
  Al in de 8e minuut draait Lennart goed weg van zijn tegenstander en speelt Jesper aan die vanaf 18 meter de bal binnenkant paal binnen schiet 1-0. In de 18e minuut speelt Thomas Joshua aan rand 16 en die schiet de bal feilloos binnen, 2-0 en nog geen minuut later een vlotte combinatie tussen Thomas en Patrick die de bal goed op Lennart geeft. Met een mooie lob scoort deze de 3-0.
  DWO werd nu wakker en begon eerder druk te zetten waar Forum Sport even van schok een de bal minder goed rond speelde als daarvoor. Er werd wat onrustiger gespeeld en werd er veel balverlies geleden omdat de bal over te grote afstand naar elkaar werd gespeeld. Dit leidde tot de eerste grote kans van DWO die de attente Bhor goed wist te pareren. Vlak voor rust weer een kans van DWO en weer Bhor die de 3-1 wist te voorkomen, echter uit de corner die DWO kreeg wisten ze toch te scoren met een kopbal, 3-1. Met deze stand werd de rust ingegaan, waar even weer de puntjes op de i werden gezet.
   
     

  De tweede helft begon met 3 wissels nog even onwennig maar de 4-1 van Ruben uit een afstandsschot zorgde dat Forum Sport weer vertrouwen in zichzelf kreeg en werd er weer sterk gevoetbald. Binnen tien minuten werd de stand naar 7-1 gebracht door een kopbal uit een corner van Ruben (60e minuut), een penalty van Coen na een handsbal uit een afstandsschot van Patrick (62e minuut), en een strak schot van Coen vanaf 20 meter (65e minuut).

  DWO bleef zijn best doen en bleef ook heel sportief, maar kwam gewoon te kort vandaag. Een doelpunt van Patrick, die een puike wedstrijd speelde, in de korte hoek in de 85 minuut zorgde voor de 8-1 en de hattrick van Coen, goed ingeschoten uit een pass van Patrick, bracht de eindstand op 9-1.

  Patrick en Thomas, bedankt voor het meespelen zo aan het eind van de dag, nadat ze al om 9:30 moesten verzamelen voor hun eigen wedstrijd. Jaap weer bedankt voor het fluiten in de regen.

  Volgende week is Forum Sport 3 een weekje vrij om een week later uit aan te treden tegen het onvoorspelbare studententeam van Ariston'80.