• Toen de meiden van de MO13-1 vorige week aantraden tegen de buren uit Leidschenveen was het even afwachten wat ze konden verwachten, want de meiden van SV Leidschenveen waren grotendeels 2e jaars meiden en vaak een kop groter dan de jonge lichting van het Voorburgse team. Maar binnen een kwartier viel het eerste Forum-doelpunt en kwam al snel de spirit erin. Uiteindelijk wisten onze meiden met hun positiespel, techniek en snelheid een eindstand van 7-0 te noteren.

    Zaterdag speelden de meiden tegen de MO13-1 van Rijnsburgse Boys, ook deze tegenstander was geen partij, ondanks de vele kansen die werden gemist werd er gemakkelijk met 6-1 gewonnen.

    De nieuwe MO13-1 is een uitzonderlijke jonge en talentvolle groep. Eén speelster is pas 9 jaar is en drie meiden zijn 10 jaar en zij kunnen al wel het verschil maken op het veld. De trainers/coaches Marco Mulder en Bart de Smalen hebben een duidelijke visie en willen met plezier en opleiden de meiden beter maken. In deze leeftijdscategorie staat resultaat niet voorop, ontwikkeling is misschien wel belangrijker dan winnen. Zeker met een sterke en talentvolle MO13-2 in het kielzog, dient zich een mooie toekomst aan waarin hopelijk de seizoenen hierna geoogst kan worden. Doordat er verleden jaar vier MO11 teams waren en enthousiaste trainers/ouders hiermee aan de slag zijn gegaan is er een brede basis gelegd voor de toekomst. Hopelijk kan de meidenafdeling deze ingeslagen weg voortzetten zodat prestatieve en recreatieve teams zich optimaal kunnen ontwikkelen.

     

    Forza Forum Girls!