• TSA Group Delft verlengt het hoofdsponsorcontract met 3 jaar en Fysiotherapie Mike Soyer komt erbij als Co-Sponsor. Super blij met onze partners!

  11 sep 2021 Beheerder
 •           

   

  Forum Sport is bijzonder verheugd met de verlenging van het Hoofdsponsorcontract met TSA Group Delft met 3 jaar en met het aantrekken van Fysiotherapie Mike Soyer als Co-Sponsor.

  Sinds seizoen 2017-2018 is TSA Group Delft hoofdsponsor van Forum Sport en de continuïteit van hun betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd. Tevens is Fysiotherapie Mike Soyer geen vreemde. Al 10 jaar verzorgen zij de fysiotherapie bij Forum Sport, inmiddels door Lilian de Graaf en Jordany Soyer. Dat ze besloten hebben een stap verder te gaan als officiële Co-Sponsor maakt ons trots.

  Over TSA Group Delft

  Bij TSA Group Delft doen ze al meer dan 25 jaar waar ze goed in zijn: het ontwikkelen van (maatwerk)software oplossingen, het realiseren van online-toepassingen en het maken van apps. Ook op het gebied van het onderhouden van bestaande software, outsourcing en het beheren van complexe database systemen vindt u in TSA een betrouwbare partner. Zo is TSA verantwoordelijk voor bijna alle securitysoftware van de Luchthaven Schiphol, maar ook heeft TSA bijvoorbeeld de softwaresystemen van Coolblue geschikt gemaakt voor gebruik buiten Nederland. Daarnaast levert TSA producten die bij zo’n 200 gemeenten worden gebruikt ter ondersteuning van het verkiezingsproces. Meer informatie is te vinden op www.tsagroup.nl

  Over Fysiotherapie Mike Soyer

  Fysiotherapie Mike Soyer bestaat al meer dan 30 jaar en is met 3 praktijken in Leidschendam-Voorburg een gevestigde naam in onze gemeente. De praktijk heeft een lange geschiedenis in het plaatselijke voetbal, Mike Soyer was o.a. nog keeper bij S.V. Voorburg, één van de fusie verengingen waaruit Forum Sport is ontstaan. De afgelopen 10 jaar zijn eerst Jordany Soyer en nu ook Lilian de Graaf betrokken om de medische begeleiding voor iedere speler (selectie of geen selectie) op de club zo goed mogelijk te regelen.

  Op de trainingsdagen en de wedstrijddagen van de selectie (maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag) kun je hen vrijblijvend om hulp of advies vragen. Je vindt hen vaak bij de entree van de kleedkamerruimte waar de medische ruimte zich bevindt. Op maandag (18:30-19:30) en dinsdag (om 20:00) is er een gratis inloopmoment op Forum Sport. https://www.fysiotherapiemikesoyer.nl/

  Vertrouwen

  “Wij zijn enorm blij met het sponsorschap van deze twee partners”, vertelt bestuurslid Willem Boshouwers. “Dit geeft rust en duidelijkheid voor de komende jaren, wat belangrijk is in deze turbulente periode. Forum Sport is een familieclub in het hart van Voorburg-Leidschendam, waar prestatie- en recreatievoetbal hand in hand gaan. De ondersteuning en warme band die we met deze twee fantastische bedrijven hebben, versterkt dit verder. We hopen dit met al onze leden en supporters te kunnen vieren tijdens de aankomende voetbalzaterdagen”