• Vandaag 13 april.2024 kwam ariston 80 naar Voorburg en de ploeg staat laatste in de competitie. Geen onderschatting want er zijn wel gekkere dingen gebeurt , denk laatst aan Volendam - Feyenoord de 0-0 .
    Vanaf minuut 1 een geconcentreerd Forum sport dames 1 en de ploeg creëerde ook kans op kans in de eerste helft. Eline Hoogteijling,  Brit Wentink , Taria Doornkamp waren dichtbij de snelle voorsprong maar de keepster van Ariston 80 stond diverse keren in de weg. Dan minuut 18 , Eline Hoogteijling met de voorzet en de bal tegen de hand in de zestienmeter en penalty. Sabine Kuilenburg achter de bal.en de terechte 1-0.
    Forum Sport dames 1 bleef afjagen,  bal in de ploeg houden na bal winst en daarvan uit kansen proberen te creëren. In minuut 25 een uitstekende aanval en Dafhna Geels met de steekbal op Eline Hoogteijling en de 2-0. In minuut 34 was de ingestuurdeerde nieuwe corner succesvol en de voorzet van Carolina op Taria Doornkamp en 3-0 wat tevens de ruststand was.
    In de tweede helft diverse wissels bij de ploeg uit Voorburg en de jacht op meer doelpunten. De 4-0 wederom uit een corner belande op het hoofd van Ginger Wouters in het doel en de jacht naar meer was ingezet. Forum Sport dames 1 combineerde uitstekend kreeg ook kansen maar de keepster van Ariston 80 keepte uitstekend. In minuut 73 was daar toch de 5-0 via  Ginger Wouters met een afstand schot in de benedenhoek. Ariston 80 bleef het proberen en speelde een sportieve wedstrijd en dat is een compliment waard aan de ploeg uit Delft.
    Een uitstekende overwinning en nog drie finales dames.