• Beste Forum Sporter,

    In navolging van de laatste Corona-maatregelen zullen alle sportaccommodaties na 17h dicht moeten zijn. Dit houdt in dat er zonder tegenbericht deze week geen trainingen zijn. De enige uitzondering is de Sinterklaas/Pieten-training op woensdag tussen 15h en 17h voor de JO5-JO9.

    De KNVB gaat deze week in gesprek met het Kabinet, aangezien niet meer kunnen trainen ook consequenties heeft voor het vervolg van de competitie. Zonder training is dit immers op een gegeven moment niet meer verantwoord. De KNVB gaat alle scenario’s per categorie (de A-categorie, de pupillen, junioren en senioren in de B-categorie) in kaart brengen en zal komende week een besluit nemen.

    Wat wel al duidelijk is, is dat helaas competities in het zaalvoetbal al stil liggen omdat deze wedstrijden in de avonduren worden gespeeld.

    Dat er geen training kan zijn vinden we bijzonder vervelend, evenals de onzekerheid voor de competitie van volgend weekeinde en daarna. Zodra we meer hierover weten of zodra er een wijziging is in het overheidsbeleid, zullen we jullie dat berichten.

    Het Forum Sport bestuur