• Girls on fireūüĒ•

     

    En of de girls on fire waren. Met de gedachten bij de laatste wedstrijd waarbij Voorschoten of Forum eerste zou worden in de poule en Voorschoten de gelukkige werd reisde onze meiden en fanatieke aanhang op maandagavond af richting Voorschoten. Wederom een gehavend team maar met de week komen er meer meiden terug van blessures en niet te vergeten onze meiden van de MO15-1 die altijd bereid zijn om te helpen, waarvoor wederom veel dank! Grootste pluspunt was dat onze Jessie weer in het doel stond, en geloof me die stond er! 

    Jessie keepte echt een geweldige wedstrijd! Maar ook de keepster van Voorschoten verdient een compliment, die hield haar doel goed schoon en werd een keertje geholpen door de lat.

    We wisten dat Voorschoten er gelijk bovenop zou zitten en zeer fysiek voetbal speelt. De opdracht voor onze meiden was niet mee te gaan in hun spel en te blijven voetballen. Deze opdracht hadden de meiden goed begrepen. Vanaf het begin aan werd er goed gevoetbald en het spel golfde op en neer, maar voetbal wordt beloond en de meiden kwamen op een 0-1 voorsprong. Voorschoten hanteerde vaak de lange bal en probeerde op deze manier door onze verdediging heen te komen want voetballend lukte het Voorschoten vaak niet, onze verdediging stond als een huis. En als het Voorschoten wel lukte stond daar altijd Jessie die ook voetballend zeer goed mee deed door ver uit haar doel te keepen. Maar toch viel de 1-1 uit zo’n moment.