• Introductie Vrienden van Forum Sport

   

  Introductie Vrienden van Forum

  De Vrienden van Forum Sport is een collectief waarin leden een bedrag vanaf €50 per jaar doneren om projecten en activiteiten te financieren die de vereniging ten goede komen en niet via de reguliere clubkas bekostigd kunnen worden. De Vrienden van Forum willen initiatieven ondersteunen die de club nog leuker en beter maken voor alle leden!

  Doelstelling

  De Vrienden van Forum zamelen geld in voor activiteiten en projecten die een meerwaarde hebben voor Forum Sport. Het bestuur beoordeelt elk verzoek op het algemene belang van de vereniging. We nodigen iedereen die Forum Sport een warm hart toedraagt uit om lid te worden van de Vrienden van Forum en samen met ons projecten te realiseren die onze vereniging nog leuker maken. Word jij ons nieuwste lid van de Vrienden van Forum en draag je jaarlijks al vanaf €50 bij?

  Lid worden

  Iedereen kan lid worden van de Vrienden van Forum. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging Forum Sport. Naast actieve leden kunnen ook vrijwilligers, ouders of familieleden van jeugdspelers, en zelfs bedrijven lid worden. Je kunt je ook als team aanmelden. Je hoeft alleen het aanmeldingsformulier in te vullen. Het formulier kan worden gemaild naar een van de bestuursleden van de Vrienden van Forum. Na aanmelding ontvang je een email met betaalinstructies.

  Historie

  In 1992 namen twee enthousiaste leden van DEVJO, Ed van Bunge en Jan den Hartog, het initiatief om een Club van Vijftig op te richten. Zij wilden de clubkas aanvullen en speciale projecten binnen de vereniging realiseren. Dankzij de inzet van vele leden zijn die projecten werkelijkheid geworden. Nu, jaren later, gaat de Club van Vijftig verder onder een nieuwe naam: 'Vrienden van Forum'.

  Projecten

  Sinds de oprichting hebben de Vrienden van Forum bijna € 85.000 aan diverse projecten bijgedragen. Onze steun gaat naar projecten voor de jeugd, projecten voor de senioren en grotendeels naar algemene projecten. Elk jaar luisteren we naar de ideeën en wensen van het hoofd- en jeugdbestuur van Forum Sport. We beslissen dan samen welke ideeën we gaan uitvoeren. Het gaat hierbij altijd om uitgaven die niet via de clubkas kunnen worden bekostigd.

  Benefits

  Word je lid van de Vrienden van Forum? Dan krijg je, naast ontzettende waardering, (op verzoek) een eervolle vermelding op de nieuwe naamplaat! Boven de bar in de kantine hangen nu naamplaatjes van onze leden. Op dit moment is het bestuur bezig met het maken van een nieuwe, modernere naamplaat voor de Vrienden van Forum Sport en om deze op een prominente plek neer te zetten!

  Naast een naamplaatje zijn we ook bezig met het opnieuw in leven roepen van de gewilde 'Vrienden van Forum' clubpas. Daarover later meer.

  Verder ontvang je ieder jaar een financiële verantwoording met een overzicht van alle inkomsten, uitgaven en de voortgang van de projecten.

  Bestuur

  Het bestuur van de Vrienden van Forum bestaat momenteel uit:

  Wendy Wigleven     (voorzitter)                 - w.wigleven@forumsport.nl

  Lara van Schaik      (penningmeester)   - l.schaik@forumsport.nl

  Rojenne Statia         (secretaris)                - r.statia@forumsport.nl

  Martijn Brummer      (alg. bestuurslid)     - m.brummer@forumsport.nl

   

  Doe mee en word lid van de Vrienden van Forum! Samen maken we Forum Sport nóg beter en leuker!