• 15 maart 2024 de thriller in Ottoland waar de dames 1 van Forum Sport op bezoek gingen bij vvac dames 1. De twee ploegen die eigenlijk heel de competitie bovenin draaien en nu 1 en 2 staan tegen elkaar in Ottoland.en veel.publiek.  In de eerste helft was forum sport dames 1 met uitstekend positiespel de betere , liet de bal goed lopen , veel beweging in de ploeg en goed druk zetten bij de opbouw vvac zodat daar diverse kansen uit werden gecreëerd maar helaas de afronding er nog niet was.
  In minuut 18 de terechte 0-1 via Ginger Wouters die goed de diepte inliep voor de keepster kwam en beheerst binnen schoot.
  Een meer dan terechte voorsprong want forum sport dames 1 was gewoon beter op dat moment.
  Forum.sport dames 1 speelde volwassen in balbezit en hield de bal goed in de ploeg en stond als ploeg goed als vvac dames 1 de bal had.
  Waar iedereen rekening mee hield was dat de ruststand 0-1 zou worden want vvac dames 1 creëerde niets maar een indraaiende vrijetrap in de blessure tijd van de eerste helft werdt niet goed uitverdedigt en uit het niets de 1-1 en gelijk ook rust.
   
  In de tweede helft het zelfde spelbeeld , de ploeg uit Voorburg de betere en op jacht naar de voorsprong , verse wissels erin en op zoek naar meer want Forum sport dames 1 was beter en vvac probeerde het wel maar de ploeg uit Voorburg stond qua organisatie goed.
  Dat de verdiende voorsprong vlak voor tijd kwam daar waren de meeste supporters niet verrast over want er was 1 ploeg die het verdiende om.te winnen en dat was de ploeg uit Voorburg. Uit een omschakel moment stond Bibi van de Linde bij de tweede paal en schoot de bal onhoudbaar in het doel en de 1-2 voorsprong. Na 97 minuten floot de scheidsrechter af en wonnen de dames uit Voorburg de topper meer dan terecht, want wat stond er weer een eenheid dames