• De kersverse kampioen Forum Sport vrouwen 1, gepromoveerde naar de 1e klasse v d knvb ,  heeft er weer drie versterkingen bij en is de selectie na Romaissa ( skilzz ) en Karen Masuda uit Japan wederom versterkt.
   
  Uit Duitsland komt Emily Bold ( 22 )  en deze dame heeft gespeeld bij Nurnberg en speelt nu bij Greuther Furth en verhuist naar Voorburg en heeft zich aangemeld bij Forum Sport.
   
  Van DSVP komt Nora Bruinsma ( links op de foto )  en Nora is een bekende van trainer Marco Sloos die haar trainde in de jeugd bij Velo. Na een paar trainingen bij Forum Sport waar de intentie van de trainingen heel hoog ligt zag je dat Nora gewoon mee deed en haar opdrachten perfect uitvoerde in de partijvormen.
   
  Van rkavv komt Zoey v d Hulst ( 22 ) over en zij speelt in de voorhoede. Scoorde afgelopen zaterdag nog de beslissende strafschop voor rkavv zodat de haaglanden cup naar rkavv ging maar was het bij beide clubs al ruim een week bekend dat Zoey v d Hulst de overstap naar Forum Sport ging maken. Respect want het was niet naar buiten gekomen voor beide clubs want de finale moest nog gespeeld worden.
   
  Een versterking Zoey v d Hulst waar Sloos blij mee is : Wij hebben een groep waar echt talent in loopt en willen volgend jaar ook gewoon voor de prijzen spelen en dat zit er ook gewoon in en als een type als Zoey v d Hulst zich aanmeld kan je alleen maar blij zijn want op de training kon je zien , die kan voetballen.
   
  Vijf versterkingen en een keepster uit de jeugd Yessie die doorschuift , de ploeg is klaar voor de 1e klasse geeft Marco Sloos aan.