• We waren al (enigszins) voorbereid. Uit tegen VCS vrouwen 1. Dit keer zonder trainer René die andere verplichtingen had, maar met good old trainer Erik en met assistentie van (nieuwe) leider Daan. Het ontvangst was net zo koud als de temperatuur buiten. Zoals altijd is Dames 1 vroeg van de partij en ruimschoots op tijd om de kleedkamer te betreden. Met 4 velden en 7 kleedkamers was er echter geen kleedkamer voorhanden en moesten wij maar wachten; aldus een club-vrijwilliger die niet zo willig bleek. Na lang aandringen hebben wij toch een kleedkamer toegewezen gekregen. Dit bleek de eigen kleedkamer van hun vrouwen1 te zijn. De tegenpartij was toch in geen velden nog wegen te bekennen en kwam in dit geval mooi uit, waarvoor dank.

  De warming up en het inschieten duurde ook wat langer dan nodig was. De klok van VCS stond denk ik nog op zomertijd. Pas 15 minuten na officiële starttijd kwam de eerste tegenstandster binnendruppelen. De rest volgde gedwee: De één op een scooter, de ander op een elektrische step.
  Onze dames waren er ondertussen wel klaar voor en hadden er zin in.

  Vrijwel direct na de aftrap volgde na een mooie voorzet direct de 0-1 voor Forum. Bam: binnen 1 minuut op voorsprong. De toon is gezet en ga jullie de details besparen. Onze dames waren fysiek en conditioneel veel sterker. De VCS dames toonden de nodige inzet en hadden goede moed. Maar na circa een half uur spelen stonden wij 6 doelpunten- en zij 6 blessures voor.

  Vooral keepster Dani kreeg het koud. Gelukkig kregen wij in de rust een warm kop thee aangeboden en bereiden wij ons voor op de 2e helft. Het blijkt vaak een moeilijke opgave om tegen dergelijke tegenstanders te spelen, en zochten elkaar dan ook veel samen in het midden op. Gelukkig hielden wij het tempo hoog en lieten de bal vaker rond gaan, met onderstaand resultaat als gevolg.

  Stef: wederom bedankt voor het vlaggen. Erik: bedankt voor je hulp.

  UITSLAG: VCS 0 – FORUMSPORT 17

  0-1 Ilse 01e minuut
  0-2 Dymphna 10e minuut
  0-3 Ilse 11e minuut
  0-4 Eline 28e minuut
  0-5 Eline 31e minuut
  0-6 Bibi 32e minuut
  0-7 Eline 36e minuut
  0-8 Ilse 39e minuut
  0-9 Britt 49e minuut
  0-10 Eline 61e minuut
  0-11 Kim 63e minuut
  0-12 Eline 69e minuut
  0-13 Ginger 74e minuut
  0-14 Ginger 75e minuut
  0-15 Sabine 80e minuut
  0-16 Kris 83e minuut
  0-17 Eline 90e minuut