• De tweede bekerwedstrijd voor dames 1 tegen Foreholte 2 stond op het programma en het hoofdveld lag er uitstekend bij.
    Vanaf minuut 1 speelde de dames op de helft van Foreholte 2 en creeerde de ene na de andere kans met uitstekende aanvallen. Foreholte 2 werd afgejaagd en kwam niet in hun spel. In minuut twee een schot van Eline Hoogteijling op de onderkant lat en Ginger Wouters met de reactie en de 1 - 0. In minuut 6 het uitstekend druk zetten in de opbouw van Foreholte 2 en Ginger Wouters met de 2 - 0. In minuut 8 stond de 3 - 0 al op het scorebord door een mooie goal van Taria Doornkamp.
    Forum Sport dames 1 zette ondanks het warme weer de ploeg uit Voorhout vast en in minuut 11 Eline Hoogteijling met de 4 - 0 . De dames uit Voorburg combineerden uitstekend en gunde elkaar de bal in een hoog tempo waar Foreholte 2 moeite mee had. De 5 - 0 van Roxxane Visser in minuut 15 was een schoonheid. De storm bleef razen op het doel van foreholte 2 want de ploeg kwam niet op de helft van Forum Sport en was in minuut 21 de 6 - 0 wederom van Roxxane Visser uit een mooie aanval over diverse dames met 1x raken. Dat de eerste helft fantastisch was van de ploeg uit Voorburg zag je uit de 7 - 0 van Ginger Wouters die een onmogelijke bal gretig voor de keepster weg haalde en al draaiend de bal in het lege doel schoot. Een ruststand met een score van 7 - 0 met uitstekend voetbal en was het leuk om te zien hoe fanatiek er druk werd gezet en genoten de mensen op de tribune. 
     
    In de tweede helft het zelfde speelbeeld ondanks de ploeg uit Voorhout iets compacter speelde , Forum Sport Dames 1 jaagde af , werkte in de warmte aan de conditie, en kreeg ook kansen waar Foreholte niet 1 kans kreeg in de wedstrijd. In minuut 53 was de 8 - 0 een feit en was de goal van Eline Hoogteijling die ook de 9 - 0 in minuut 60 scoorde. Forum Sport dames 1 deed het daarna wat rustiger aan om diverse kansen te missen tot minuut 80 waar Taria Doornkamp 3 dames passeerde en de 10 - 0 scoorde. Het toetje kwam uit een uitgooi van Amber Meier die in 1x werd verlengd en de bal bij Taria Doornkamp terecht kwam en de 11 - 0  langs de keepster schoot . Het kracht verschil was vandaag te groot. De ploeg uit Voorburg speelde uitstekend uit de organisatie en gunde elkaar de bal, er was veel beweging in de ploeg en ondanks de warmte ging de bal van dame naar dame in een uitstekende balsnelheid.
    Complimenten dames over het vertoonde spel vandaag en jullie hebben de mensen laten genieten.