• Op woensdag 5 juni j.l. heeft Forum Sport met grote trots haar 25-jarig jubileum gevierd tijdens een receptie. Wij danken Stichting Vlietwensen voor hun subsidie die deze bijzondere receptie mogelijk heeft gemaakt. Dankzij de financiële ondersteuning van Stichting Vlietwensen heeft Forum Sport een geslaagde bijeenkomst georganiseerd om de banden tussen de vereniging, haar buren en sociale partners te versterken.

    De receptie bracht vertegenwoordigers samen van sociale partners zoals de gemeente Leidschendam-Voorburg, Echt Nederlands (inburgering voor statushouders), en Sport en Welzijn. Ook waren sponsoren, buren, ereleden, leden van verdienste, medegebruikers van het complex, andere voetbalverenigingen en natuurlijk ook de KNVB aanwezig.

    Deze gelegenheid bood ons de kans om dankbaarheid te uiten aan al deze groepen die van onschatbare waarde zijn om de maatschappelijke functie, die wij hoog in het vaandel heeft staan, te onderstrepen. Met de steun van Stichting Vlietwensen hebben we niet alleen het jubileum kunnen vieren tijdens de receptie, maar zijn ook de banden binnen de gemeenschap versterkt. Het vieren van ons 25 jarige jubileum is nog niet voorbij. A.s. 22 juni tijdens Familiedag sluiten we dit seizoen af met een onvergetelijk programma. Hou Facebook, Instagram en de website in de gaten voor meer informatie,