• In barre weersomstandigheden , veel wind en regen, moesten de vrouwen 1 in Delft aantreden tegen Ariston 80 vrouwen 1. Het werd een terechte overwinning in Delft en met niet 1 kans voor de vrouwen uit Delft. Forum Sport vrouwen 1 dicteerde vanaf minuut 1 t/m minuut 95 en won dat ook afgetekend met 0-5 in Delft. 
   
  Na diverse kansen gemist te hebben was de 0-1 van Taria Doornkamp  in minuut 25 een logisch vervolg op de vele kansen die onbenut waren gebleven. In minuut 35 de 0-2 na een voorzet van Ginger Wouters op Brit Wentink die in de zestien een schijntrap deed en de bal goed neer lag voor haar zelf en scoorde. In tussen regende het kansen waarbij Eline Hoogteijling nog de paal raakte. 
   
  Na de rust was het in minuut 47 gelijk raak door Taria Doornkamp die goed door liep op een bal die op Eline Hoogteijling werd gespeeld en zei de bal vroeg en Eline Hoogteijling de bal netjes kaatste en Taria Doornkamp  in de verste hoek de 0-3 scoorde. Er werden gelijk wissels toegepast bij de ploeg uit Voorburg en werd de ploeg opgefrist en bleef het op zoek naar meer doelpunten. De 0-4 kwam uit een corner van Roxxane Vissers die de bal op het hoofd van Eline Hoogteijling netjes speelde en een mooi doelpunt voor de ploeg uit Voorburg.
  Ondanks de regen en koude wind lieten de vrouwen van Forum Sport de bal goed gaan met veel positie wisselingen , uitstekend positiespel en was het genieten ondanks het slechte weer. In minuut 84 de 0-5 na diverse balcontacten waar 1x raken in de kleine ruimte uitstekend werd uitgevoerd door de vrouwen van Forum Sport 1 en schoot Sabine Kuilenburg de bal snoeihard langs de uitstekende keepster van Ariston 80. Een terechte overwinning waar de bal uitstekend werd verplaatst in de kleine ruimte en de balsnelheid uitstekend was. Bij omschakeling van balbezit naar balbezit tegenstander stond de organisatie uitstekend en creerde Ariston 80 nul kansen. 
   
  Komende week weer trainen en dan komt kloetinge naar Voorburg en konden we lezen op de website dat deze ploeg voor het kampioenschap zou / wil strijden. Voor de vrouwen van Forum Sport 1 een mooie motivatie om de punten in Voorburg te houden.