•  

  Bij Heren 1 een bekend fenomeen maar nu bij Vrouwen 1 ook een pupil vd week :-) en dit zijn uiteraard meiden uit onze eigen jeugd.

  De eer gaat naar Yfke Korthals Altes

  Yfke, veel plezier en geniet ervan.

  Yfke Korthals Altes  pupil van de week Forum Sport Vrouwen 1 – Charlois Vrouwen 1, Zaterdag 16 oktober 2021 aanvang 12:15

   Hieronder stelt Yfke zich even voor.

  Mijn naam is Yfke Korthals Altes, ik ben 10 jaar en ik speel in MO13-1. 

  Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn bij de wedstrijd van zaterdag. 

  Voordat ik ging voetballen heb ik een tijdje op Panasj zaalhockey gezeten, maar ik wilde voetballen. Mijn ouders hebben toen alle clubs in de buurt gemaild en gelukkig was er plek bij Forum Sport. Ik kon direct in een meisjesteam meedoen. Ik heb ook nog een tijdje op turnen gezeten, ik vond turnen heel leuk, maar ik ben er wel mee gestopt. 

  Dit is mijn vierde seizoen bij Forum Sport. Ik ben begonnen in de MO9-2, Paul was toen mijn trainer. Ook in MO9-1 was Paul mijn trainer. In de MO11-1 werd Marco mijn trainer en sinds vorig seizoen speel ik in de MO13-1. Ik speel met rugnummer 10 centraal op het middenveld.  

  Helaas ben ik nu geblesseerd. Ik heb twee weken geleden mijn elleboog gebroken tijdens de wedstrijd tegen Lisse. Mijn arm zit nu in het gips, het mag er over twee weken weer af. Ik hoop dat ik dan snel weer kan voetballen bij Forum en bij de KNVB.  

  Ik wil iedereen van Forum Sport bedanken voor de leuke en lieve kaartjes, appjes en cadeautjes. Het is heel lief dat zoveel teams hier aandacht aan besteden. 

  Ik hoop natuurlijk dat Forum Sport zaterdag wint van Charlois. 

  Yfke