• Om meer zichtbaarheid te geven aan het bestuur en voornamelijk aan de persoon achter de bestuurdersfunctie is deze reeks 'Bestuur seizoen 2023/2024' opgesteld. Zo hopen we als bestuur de stap om in gesprek te komen en blijven wat kleiner te maken. In het vijfde deel van deze reeks zetten we Bestuurslid Voetbalzaken Categorie A André Saurwalt aka “Meneer we gaan nog niet naar huis” in de spotlights

  André maakte ruim 7 jaar geleden de gevoelige overstap samen met Edoardo (huidig eerste elftal speler Forum Sport) van SEV naar Forum Sport. In deze derby kun je spreken voor een 1-0 voor Forum Sport. Dat dit uiteindelijk zou leiden tot een enorme overwinning wisten we toen nog niet.

  André vervulde bij SEV verschillende vrijwilligersrollen en ook binnen Forum Sport startte hij gelijk met een rol als leider bij het team van zijn zoon. Het was dan ook niet meer dan logisch dat hij gevraagd werd op de vacante bestuursfunctie Technische Zaken. En zo geschiedde.

  André is denk ik wel ons meest zichtbare bestuurslid. Niet alleen vanwege het feit dat hij elke clubavond en zaterdag aanwezig is, maar ook vanwege de verwachtingen die hoog gespannen zijn als het gaat om het niveau van de categorie A elftallen en met name ons eerste elftal. Dat maakt niet alleen dat veel mensen hem kennen, maar ook dat veel mensen hem weten te vinden in goede en slechte tijden.

  Als je kijkt naar zijn functie zijn er, naast de naamsverandering naar bestuurslid Voetbalzaken categorie A, een hoop belangrijke stappen gezet. De jeugd en de dames spelen op ongekend niveau, de budgetten blijven binnen de perken, en dat alles met het in ogenschouw nemen van het behouden van ons familiaire karakter.

  Dat de budgetten binnen de perken blijven is overigens een geweldige prestatie met het niveau dat wordt aangetikt op alle fronten. André is dan ook altijd bereid om zijn persoonlijke netwerk aan te spreken om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs als er binnen het bestuur gedacht wordt dat het probleem nu echt te groot is, vindt hij een oplossing. Grote klasse!

  Andre gebruikt zijn energie niet alleen om zich in te zetten op het gebied van voetbalzaken, maar is ook regelmatig op de dansvloer te vinden tijdens bijvoorbeeld een US met een bacootje of biertje in de hand. Als het aan hem ligt, eindigt zo’n avond nooit en hij zorgt dan ook dat de avond bomvol gezelligheid is. En je weet het, gezelligheid kent geen tijd.

  Positie in het veld:
  Nummer 10 positie (de belangrijkste taak is om kansen te creëren en andere in een scoringspositie te zetten – oftewel de juiste trainer op de juiste plek)

  Taken in het veld:

  • Aanspreekpunt jeugd (jongens en meisjes) Categorie A
  • Aanspreekpunt senioren (heren en dames) Categorie A
  • Aanspreekpunt en coordinatie technische staf teams Categorie A
  • Technisch beleid
  • Aanspreekpunt Forza
  • Aanstellen en beoordelen HJO
  • Interne scouting
  • Coordinatie voetbalgerelateerd materiaal
  • Wedstrijdzaken Categorie A

  Namens het bestuur,

  Melanie