• Om meer zichtbaarheid te geven aan het bestuur en voornamelijk aan de persoon achter de bestuurdersfunctie is deze reeks 'Bestuur seizoen 2023/2024' opgesteld. Zo hopen we als bestuur de stap om in gesprek te komen en blijven wat kleiner te maken. In het derde deel van deze reeks zetten we Bestuurslid Commerciële Zaken Debby Konings aka “Benjamin” in de spotlights.

  Debby heeft zich als laatste toegevoegd tot ons bestuur en gekscherend is zij dan ook de Benjamin, maar met alle rollen die zij al heeft vervuld binnen de vereniging is zij zeker niet de minste. Zij loopt ondertussen alweer 10 jaar rond bij de vereniging. Allereerst als moeder van Sidney en vrouw van Kees Konings (oud eerste elftal speler, momenteel trainer van de JO14-1 en talentencoach), maar ondertussen speelt haar jongste zoon ook bij de succesvolle O14-1. Debby heeft zich onder andere ingezet jarenlang als leider, handhaver van de teamtaken en nu als leider en organisator van het jeugdkamp.

  De functie welke Debby bekleedt binnen het bestuur is een pittige en binnen het bestuur vroegen we ons af of we deze functie ooit bezet zouden krijgen. We hebben van Debby dan ook pas op een late zaterdagavond akkoord gekregen. Echter, Debby weet als geen ander dat je eerst hard moet werken om inkomsten te genereren om het vervolgens te kunnen uitgeven (waar vrouwen in het bestuur wel niet goed voor zijn). En ondanks dat de rol van Penningmeester op papier beter bij haar leek te passen in verband met haar werk, koos zij voor de uitdaging.

  Debby voelt zich helemaal thuis bij Forum Sport door alle gezelligheid. De zaterdag op Forum Sport voelt voor haar als een zaterdag met familie en daar wilt ze dan ook graag haar steentje aan bijdragen. Zoek je dus Debby, dan vind je haar 9 van de 10 keer op zaterdag van vroeg tot laat op Forum Sport. Eerst om te kijken naar haar jongste zoon en daarna voor de gezelligheid. Ze kijkt dan ook vol goede moed uit naar het mooie jubileum jaar en wil slagen in de verbinding met elkaar.

  En zeg nou zelf, we kunnen wel stellen dat zij niet meer de vrouw van is, maar Kees de man van.

  Positie in het veld: spits (vanuit het bestuur tikt Debby de ballen makkelijk binnen en zorgt voor een hoop doelpunten oftewel inkomsten)

  Taken in het veld - specialismen:

  • Coordinator Grote Clubactie
  • Beleid omtrent inkomsten genereren
  • Behouden en binnen halen van sponsoren
  • Coordinator evenementen inclusief de voetbaldagen en US
  • Aanspreekpunt Vrienden van Forum Sport
  • Kantinebeheer
  • Inkoopbeleid

  Namens het bestuur,

  Melanie