• Medebewoners Sportpark 't Loo

  Kindercentrum Blos

  Kindercentrum Blos verzorgt voor de kinderen van meerdere scholen buitenschoolse opvang. We hebben ruimtes op twee prachtige plekken in Voorburg, vlak in de buurt van de school.
  BSO op de Boerderij (boerderij Essesteijn, bij de molen) en BSO ’t Loo op het sportterrein van Forum Sport. Bij beide is veel ruimte om te kunnen sporten, bewegen en van de natuur te genieten.

  Blos biedt uw kind meer dan alleen een leuke invulling van vrije tijd. Ons team heeft een gevarieerde achtergrond en verschillende vakgebieden. Er is een breed scala aan gespecialiseerde vakkrachten in eigen dienst op het gebied van sport, natuur, techniek, kunst, muziek en cultuur.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden activiteiten in de vorm van een BSO carrousel. Per periode maken wij een programma van workshops. Op studiedagen en met name in de vakanties, maken wij gebruik van onze Amerikaanse schoolbus om er lekker op uit te trekken naar een museum, strand, bos of naar onze buitenlocatie met sportvelden, tennisvelden, beachvolleybal en grote sporthal. In schoolweken wordt uw kind door ons lopend opgehaald bij school.

  Meer informatie kunt u vinden op onze website https://www.blos.nl/nl/home , hier kunt u ook inschrijven voor één van onze informatiebijeenkomsten.

  Wil jij werken binnen de Kinderopvang?

  Blos kinderopvang heeft vacatures!

  https://vacatures.blos.nl/?r=#/vacatures/1410

   

  Op onze website is ook informatie te vinden over onze Peuteropvang (2-4jr) en het Kinderdagverblijf (0-4jr) in Voorburg.